Първи Рожден ден на Попиващ ум

Националната конференция за емоционална интелигентност
05.10.2019
Празник на християнското семейство
05.11.2019
Покажи всички

На Денят на Будителите на 01.11.2018 год. отворихме за първи път вратите на Детска къща „Попиващ ум“. Приехме това за рождена дата и ето …. една година по-късно  с едно страхотно празненство за децата на Детска къща „Попиващ ум“ отбелязахме и първият ни рожден ден. Отпразнувахме го на 01.11.2019г., в компанията на нашите монтесори деца, заедно с целия ни монтесори екип, с монтесори родителите им и наши партньори и съмишленици. На събитието присъстваха 80 възрастни, 40 деца, партньори от Международно Монтесори училище Варна и представители на Карин дом. Получихме и поздравителен адрес от Община Варна.

От направената равносметка стана ясно, че за Първата година на „Попиващ ум“ сме успели да осъществим две срещи с г-жа Елена Тимошенко, на една от които Детска къща „Попиващ ум“ бе домакин, многобройни специализирани обучения за педагозите по метода Монтесори, участие в първата Националната конференция за социално и емоционално изучаване в София, завършен курс за първа помощ при деца и бебета и много други. За една година от откриването на Детска къща „Попиващ ум“ са организирани повече от десет съвместни събития с родители и деца.

Благодарим на РОДИТЕЛИТЕ на децата, които се обучават в Детска къща „Попиващ ум“, че повярваха в нас и БЛАГОДАРИМ на децата на Детска къща „Попиващ ум“, че са наш учител всеки ден!

Попиващ Ум
0888 788 733
popivasht.um@abv.bg